Kulaklık ve mikrofon 1000 TL

Çok teşekkür ederim fikrini paylaştığın için

Aorus Pro daha mı dolu? B450 serisinin içindeki en iyi VRM kalitesine sahip anakart B450 Tomahawk Max'dır ve tasarımının da daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Anakarttan beklentinize göre değişir. Gigabyte Aorus Pronun güç dizaynı da gayet yeterli. Nasıl daha dolu sayayım:
  • Aorus Pro'da iki M.2 yuvasında da heatsink var Tomahawk'da yok.
  • ALC892 90 dB ses hassasiyetine sahip o 4 kapasitörle eski kulak içi kulaklığımı bile doğru düzgün besleyeceğini sanmıyorum. Aorus Pro'da özelleştirilmiş ALC 1220 mevcut ve kulaklıklar için 120 dB ses hassasiyetine sahip. Kısacası 500TL'lik ses kartından alacağınız performansı veriyor diyebiliriz.
  • Emin değilim ama bu Tomahawk Max'de ARGB header yok Aorus Pro'da mevcut.
  • Işıklandırması Tomahawk'u sınıfta bırakır.
Genele bakmayıp sadece güç dizaynına bakarak bu anakart daha iyi demeniz trajikomik.
Daha saymadığım birçok detayda da Aorus Pro önde. Güç dizaynına bakacak olursak, Asrock B450 4 serisinin güç dizaynı da oldukça iyi. Bu anakartları da araştır O.C. için piyasada sadece Tomahawk yok. Komik olansa sadece işlemciyi besleme gibi yeteneği olan bir kartı yerlere göklere sığdıramadınız. Kulaklığı beslemeye gelince tırt kalıyor. Zaten karşılaştırma ve sıralama gibi yerlere bakacak olursanız genele vurulduğunda ikisi de aynı seviyede kalıyor.

Son düzenleme:
@Spontune Anakartın ses kartına takabileceğim bir mikrofon öneriniz var mı? (en fazla 800TL) (Snowball Ice alayım dedim ama USB bağlantılı olduğu için vaz geçtim.)

Elimde sıfır Razer Seiren X var. Eğer alıcıysanız görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…