lionw4rez
Centipat
aynen o fiyatlar da1100 TL falan olması lazım.
Teşekkür ederimCooler Master MH751 olabilir besleme konusu sıkıntı olmaz.
aynen o fiyatlar da1100 TL falan olması lazım.
Teşekkür ederimCooler Master MH751 olabilir besleme konusu sıkıntı olmaz.
MH752/751 GSP 350.
Yayıncılık varsa işin içinde mikrofon ayrı olmalı diye düşünüyorum.
Razer Seiren X mikrofonunun verdiği sesi ben beğeniyorum aslında buna bakabilirsiniz.
Kalan 400 lirayla da ortalama iyi bir kulaklık alabilirsiniz.
Bunun yerine Gigabyte Aorus Pro ya da Asus Rog Strix Gaming anakarttan alsaydınız şimdi kafanız rahat olurdu. 400-500 TL'lik oyuncu kulaklığı almanız yeterli gelirdi.Anakartım: msi b450 tomahawk max
Yakın zamanda Asus ROG Strix B450-F Gaming 1000 liraya satıldığını gördüm yani aldığı anakartla aynı fiyattı. Orada sadece Asus ROG Strix mi yazıyor düzgün okuyun mesajları piyasası 1000 lira olan Aorus Pro var ve bahsi geçen iki karttan çok daha dolu bir kart.Ciddi misin? Ciddiysen komik değilsen daha da komik ASUS ROG STRIX'in en düşük B450 modeli ile Tomahawk arasında 200 TL fiyat farkı var ve ASUS ROG STRIX daha pahalı.
Güzel bir ses kartı ve mikrofonda saçma sapan karakteristiği olmayan bir kulaklık bu iş için yeterli. Kullandığım 100 TL'lik kulaklığın mikrofonunu kullanıyordum gayet tok ve dip sessiz veriyordu. +0 dB ve gürültü engelleme gibi özellikler açık olsa bile karşı taraf sesimi içinde hissediyordu. Başka örnek verecek olursam AliExpress'te satılan sanırım BM koduyla başlayan mikrofonlar var onu kullanan yayıncının sesini de gayet iyi alıyorum çünkü anakartında ALC1150 ses yongası var.
Bunun yerine Gigabyte Aorus Pro ya da Asus Rog Strix Gaming anakarttan alsaydınız şimdi kafanız rahat olurdu. 400-500 TL'lik oyuncu kulaklığı almanız yeterli gelirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.