Quanos Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Kulaklığımda sistem seslerini mikrofona verme sorunu var. Realtek'ten ekustik eko iptalini de açtım fakat bir yararı olmadı, bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
Kulaklığımda sistem seslerini mikrofona verme sorunu var. Realtek'ten ekustik eko iptalini de açtım fakat bir yararı olmadı, bunun çözümü nedir?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 19 Kasım 2021 #2 Quanos dedi: Kulaklığımda sistem seslerini mikrofona verme sorunu var. Realtek'ten ekustik eko iptalini de açtım fakat bir yararı olmadı, bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ses altında mikrofon özelliklerinden aygıtı dinle tikini kaldıp deneyin. Artı 0 Eksi
Quanos dedi: Kulaklığımda sistem seslerini mikrofona verme sorunu var. Realtek'ten ekustik eko iptalini de açtım fakat bir yararı olmadı, bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ses altında mikrofon özelliklerinden aygıtı dinle tikini kaldıp deneyin.
KS KS Quanos Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 zeki1981 dedi: Windows ses altında mikrofon özelliklerinden aygıtı dinle tikini kaldıp deneyin. Genişletmek için tıkla... bana yapmıyor mesala arkadan birşey açıyorum ses mikrofona geliyor Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Windows ses altında mikrofon özelliklerinden aygıtı dinle tikini kaldıp deneyin. Genişletmek için tıkla... bana yapmıyor mesala arkadan birşey açıyorum ses mikrofona geliyor