Kulaklıkta Ses Sağdan Geleceğine Soldan Geliyor

TungaYoruk

Hectopat
Katılım
11 Mart 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi kulaklığımda ses sağdan geleceğine soldan geliyor. Tahminimce kulaklığın hoparlörlerinin yerleri karıştırılmış. Yazılımsal olarak ses yerlerini değiştirebilir miyiz?
 
Hoparlörlerin üzerinde hangi tarafa takılacağı yazar, ona göre takmalısın. Eğer doğru takıyorsan da kulaklığı ters takarak sorunu çözebilirsin, kulaklığı ters takamıyorsan da servise göndermelisin.
 
Kardeşim aynı şey bana da oldu. Arasıra jank hareket ettirebilirsem sel geliyordu bu jank içindeki 3 kablonun birbirini değmesi ya da başka kablonun tarafına denk gelmeaisir. Ben japon pazarından 4 TL bir janl alıp tekrardan kulaklığa modifiye ettim işe yaradı senin de yapmanı öneririm ücret maksimum 4 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öğrendim ki kulaklığın hoparlörlerini ters koymuşlar. Başka kulaklıkta düzgün çalışıyor ancak benim kulaklığımda ters geliyor sesler. Kulaklığı ters takmak dışında ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı