Söylemek istemiyorum ama EQ ne yazık ki ses kasmak için tasarlanmış bir şey değil, ama müziklerde çok güzel orasına katılıyorum. Zaten oradaki ayardada bahsetmişim kendi kullandığım EQ ayarı diye kendi zevkinize görede ayarlayabilirsiniz demişim
ve bu EQ aynı zamanda her müziğede gitmeyebilir. Zaten çok uğraşmadımda eqyu ayarlarken benim için o ayar beni memnun etti, ben dinlediğim müziği atmıştım, o müzik için ayarladım eqyu kendime göre başkalarının hoşuna gitmezse değiştirebilirler ya da kulaklığın kendi doğal sesiyle dinleyebilirler. Bahsettiğim sesi alsaydınız o saçma yazılımlara yanaşmazdınız ama dediğim ayarı yapanlar memnunlar şu an, kulaklıktan iyi ses almak için açtığım bir konu O, bu durumdan muzdarip çok insan var bazıları gerçekten ses kastığını sanıyor ama yok öyle bir şey.
Bahsettiğim sesi almadığınız için öyle diyorsunuz ama arkadaşlardan bazıları çok memnundular kafalarına göre memnun olmayacaklarına göre
, ilk öncelikle sen kasanın arkasına takarsan o kulaklığı sesleri boğacaksın ve ses seviyeside aynı zamanda düşecek ama biz temiz ses almanın peşindeyiz ve kalitede aynı şekilde, ön girişte bu durum çok daha iyi arkaya taktığın zaman kulaklığı seçmiyorsun aslında seçtirdiği şey hoparlör türü
ön giriş ise kulaklık. Ben fxsound zorla kullanın dememişim iyi bir yazılım dedim tavsiye ettim kullanma zorunluluğu yok, EQ ayarını kendime göre yaptım bu doğru ama belki başkaları da memnun kalırlar diye düşündüm ama orada belirtmişimde kendi zevkinize görede ayarlayabilirsiniz diye. Windows ses seviyesi neden 50 demişsin bunun bir kesinliği yok ama sesteki en iyi verimi alabilmek için bir denge kurdum diyelim
geriye kalanı oyun içinden ayarlıyorum sesi. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ayarları doğru yaparsan emin ol memnun kalırsın peace apo kullanmak istiyorsan onu da kullanabilirsin ama ses kasmak için eqnun hiçbirini önermiyorum zaten oyuna geçince fxsounddan çıkış yapıyorum yoksa kulaklığıda seçtirmiyor.