Kulaklıktan mario altın toplama sesine benzer sesler geliyor

Kerem.Arslan

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2018
Mesajlar
1.435
Makaleler
2
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, arkadaşım 2-3 gündür kulaklığından gelen garip mario benzeri seslerle uğraşıyor. Driver kaldırıp yeniden kurmak, eski bir sürüm driver kurmak, farklı portlardan kulaklığı takmak gibi her şeyi denedik ama sorun çözülmedi. Sesler o kadar yüksek oluyor ki Discord üzerinden sesler bize de sekiyor ve cidden de Mario'daki ses efektlerine benziyor. Sorunun elektrostatik veya topraklamayla ilgili olduğunu düşünüyoruz. Bugün PSU'yu dinlendirmek amacıyla kapattığında benzer bir ses geldiğini söyledi PSU'dan. Ayrıca sorun kulaklıktan kaynaklı değil, başka kulaklıkları da kullanırken bu sorunu yaşıyor.

Sistem özellikleri:
FSP pt 1200 PSU.
MSI MPG Z490 Gaming-h Wi-Fi anakart.
i7 10700K işlemci.
ASUS TUF RTX 3080 GPU.
G.Skills Trident Z 3600MHz CL18 8 GB 2X RAM.
@Yener K. hocam galiba siz elektrik ile uğraşıyordunuz, tanıdık gelen bir durum mu acaba bu?
 
Biraz deneme yapmak gerekir. Uygun yollu bir USB ses kartı da olabilir. Bunun gibi donanımla sıkıntı olmazsa anakart ses yongasında da olabilir.
 
Biraz deneme yapmak gerekir. Uygun yollu bir USB ses kartı da olabilir. Bunun gibi donanımla sıkıntı olmazsa anakart ses yongasında da olabilir.

Bu sorunu çözmem lazım, gelen ses bilgisayarın genel sesine orantılı bir ses, sesi ne kadar kısarsam o kadar kısık geliyor sesi. 2-3 tane gelen farklı ses var onun dışı böyle her seferinde farklı bir ses gelmiyor.
 

Geri
Yukarı