Kulaklıktan pıt pıt ses geliyor

MertEren94

Kilopat
Başka bilgisayara takınca mis gibi çalışan kulaklık yeni PC'de pıt pıt ediyor, çalışıyordu birdenbire doğru ses yerine pıt pıt diye sesler veriyor. Ne yapmam lazım? Windows 11.

Jak girişliyse girişi kontrol et jak girişleri çabuk bozuluyor. USB ise ses aygıtına sağ tıklayıp sorunları gider de sorunları algılar sonra sistemi yeniden başlatıp dene.

Muhtemelen PC ile alakalı bir anda bozulacagını sanmıyorum. Dediğim şeyleri bir yapın ve kablonun ezilip ezilmediğini de kontrol edin.

Jak girişliyse girişi kontrol et jak girişleri çabuk bozuluyor. USB ise ses aygıtına sağ tıklayıp sorunları gider de sorunları algılar sonra sistemi yeniden başlatıp dene.

Muhtemelen PC ile alakalı bir anda bozulacagını sanmıyorum. Dediğim şeyleri bir yapın ve kablonun ezilip ezilmediğini de kontrol edin.
Jakın doğru girdiğine emin misin?
USB girişi, hepsini denedim, mikrofon sorunsuz çalışıyor ama ses pıt pıt

Kulaklığı takıp bahsettiğiniz ses gelirken elinizi kasanızın metal olan bir bölümüne koyun. Eğer ses gidiyorsa elektrik hattınızdaki topraklamada sorun olabilir. Topraklı bir priz kullandığınızdan emin olun.

Ayıgt yöneticisine girip aygıtı silip tekrar bağlayın.
hala aynı
Kulaklığı takıp bahsettiğiniz ses gelirken elinizi kasanızın metal olan bir bölümüne koyun. Eğer ses gidiyorsa elektrik hattınızdaki topraklamada sorun olabilir. Topraklı bir priz kullandığınızdan emin olun.
topraklamadan olduğunu sanmam aynı prizde başka pc'de çalışıyor

jak ile telefon kulaklığından ses geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı