Kulaklıktan Ses Geliyor Ama Mikrofonu Görünmüyor

FreeJack

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2014
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kulaklıktan ses geliyor ama mikrofonu görünmüyor. İşin garibi kulaklıktan çıkan seste laptopun hoparlöründen çıkmış gibi görünüyor. Realtek HD Audio indirdim ama o da çalışmıyor.yani tıklıyorum açılmıyor. Herhangi bir hata da göstermiyor. Lütfen yardımcı olun. Gizli aygıtları göster falan da diyorum ama sonuç yine aynı.

1.PNG
2.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Snopy Rampage SN - R3 Gaming Headset.
Diğer bir bilgisayarım var. Ancak onunda tek jak girişi var.Ama ona hoparlör/kulaklık girişini bilgisiyara taktım. Onda 1.resimdeki gibi ayrıca kulaklık simgesi çıktı.En yakın zamanda USB ses kartı da alıp da onda mikrofonu deneyeceğim. Ancak şuan kullandığım bilgisayarda kulaklığın ve mikrofonun girişini takınca kulaklıktan ses geliyor ama yandaki işaretten bilgisayarın hoparlöründen ses geliyormuş gibi gözüküyor. Ancak mikrofonu taktığımda bilgisayarın kendi mikrofonunu kullanamaz oluyorum. Herhangi bir ses belirtisi olmuyor. Driver falan yüklemeye çalıştım driver yüklerken hata veriyor. Bilgisayarı recovery falan mı yapsam karar veremedim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı