Kulakta acayip derecede kir olması

Do6uk4n

Hectopat
Yer
Nazilli
Daha fazla  
Meslek
Counter Terrorist
Öncelikle iģrenecekler konudan çıksın 3 hafta önce denize gittik denizde kulağıma bayağı su kaçmış 1 hafta öncesine kadar kulağımda su olduğunu hissediyordum. Artık hissetmiyorum.
Önceden kulak çubuğuyla kulağımı nazikçe karıştırdığımda çubuk kulaģımdan bembeyaz olarak çıkıyordu fakat 3 gün öncesine kadar çubuk ıslak bir şekilde ve tamamen açık kahverengi olarak çıkıyor sizce ne olabilir?

Koku olmasi genelde iltihap olduguna isaret eder. Kulaginizdan sivi cikmasi da bunu destekliyor gibi. Tabii su degilse. Bircok kez kulak iltihabina yakalandim, o yüzden biliyorum.

Vakit kaybetmeden KBB uzmanina gidin. Eger iltihap varsa ve bu iltihap kulak zarina sicrarsa o zaman daha da kötü oluyor. Kulak cöpü gibi seyler kulagi tahris ediyor. Hicbir zaman kulaginiza bu tür seyleri sokmayin. Temizletecekseniz en güzeli direkt bir KBB uzmanina gidip temizlettirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı