Kulaktaki sesler mikrofona gidiyor

zkann

Hectopat
Daha fazla  
Sony MDR-ZX100AP kulaklıkta ne zaman biriyle konuşurken arkadan başka bir ses gelse, o ses konuştuğum kişiye çok net gidiyor. Örneğin Valorant'ta arkadaşımla konuşurken benim arkadaki şarkımı, Discord aramamı, izlediğim videoyu vb. her şeyi duyabiliyorlar. Aynı şey Discord aramaları için de geçerli. Hem bu yüzden mikrofonumu kullanmak istesem de kullanamıyorum hem de arkadaşlarım sürekli şikayet ediyor.

Gürültü engelleyici program kullanmayı deneyin. Galiba kulaklık modelinde mikrofon iç kısımda. Belkide kulaklığın sesini alıyordur. Veya ses ayarlarında yankı ayarı açık kalmış olabilir.

Gürültü engelleyici program kullanmayı deneyin. Galiba kulaklık modelinde mikrofon iç kısımda. Belkide kulaklığın sesini alıyordur. Veya ses ayarlarında yankı ayarı açık kalmış olabilir.
Gürültü engellemeyle ilgisi yok hocam, kulaklık içte de değil kabloda farkederseniz. Direkt benim kulaklığıma ne gelirse onu veriyor. Yankı ayarını da bulamadım, nereden bulacağımı söyler misiniz?

O Sorunu benim kulak içi KZN kulakligimda yasiyorum ana kulakligim olan Corsair HS80'e gectigimde hiçbir sorun olmuyor ikisinde de gurultu engelleme acik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı