Kule tipi fan önerisi

Rioomaybe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski bir bilgisayarımın stok fan ile işlemci çok ısınıyor internette araştırdım ve kule tipi soğutucu almaya karar verdim ASUS Prime B250M k ana kartım var ve i3 7100 işlemci 1050 Ti ekran kartı. Sizce thermal Phantom Spirit kule tipi soğutucu işime yarar mi? Fazla bilgisayar ile işim olmuyor sadece akşamları CS2'de rank kasıyorum fiyat kısıtlaması olmadan önerebileceğiniz bir soğutucu varsa bekliyorum.

Merhaba eski bir bilgisayarımın stok fan ile işlemci çok ısınıyor internette araştırdım ve kule tipi soğutucu almaya karar verdim ASUS Prime B250M k ana kartım var ve i3 7100 işlemci 1050 Ti ekran kartı sizce thermal Phantom Spirit kule tipi soğutucu işime yarar mi fazla bilgisayar ile işim olmuyor sadece akşamları CS2 de rank kasıyorum fiyat kısıtlaması olmadan önerebileceğiniz bir soğutucu varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eski bir bilgisayarımın stok fan ile işlemci çok ısınıyor internette araştırdım ve kule tipi soğutucu almaya karar verdim ASUS Prime B250M k ana kartım var ve i3 7100 işlemci 1050 Ti ekran kartı. Sizce thermal Phantom Spirit kule tipi soğutucu işime yarar mi? Fazla bilgisayar ile işim olmuyor sadece akşamları CS2'de rank kasıyorum fiyat kısıtlaması olmadan önerebileceğiniz bir soğutucu varsa bekliyorum.

Hocam bu sogutucu dehset yeterli intel icin cok iyi sogutma performansi veriyor, birazdan kasaniza olup olmadigina bakicam

Bu model nasıl internette sıcaklık olarak en iyisi diye birkaç yorum gördüm sizce kasama sığar mı?

Hocam Arctic 36 Intel ozelinde daha iyi, AMD islemciniz olsa attiginizi tercih ederdim. Ancak Intel'de iyi performans vermiyor bu sogutucu

Duzeltme : kasaniza sigmiyor arctic 36 :(

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı