Rioomaybe
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, eski bir bilgisayarımın stok fan ile işlemci çok ısınıyor internette araştırdım ve kule tipi soğutucu almaya karar verdim ASUS Prime B250M k ana kartım var ve i3 7100 işlemci 1050 Ti ekran kartı. Sizce thermal Phantom Spirit kule tipi soğutucu işime yarar mi? Fazla bilgisayar ile işim olmuyor sadece akşamları CS2'de rank kasıyorum fiyat kısıtlaması olmadan önerebileceğiniz bir soğutucu varsa bekliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
Merhaba eski bir bilgisayarımın stok fan ile işlemci çok ısınıyor internette araştırdım ve kule tipi soğutucu almaya karar verdim ASUS Prime B250M k ana kartım var ve i3 7100 işlemci 1050 Ti ekran kartı sizce thermal Phantom Spirit kule tipi soğutucu işime yarar mi fazla bilgisayar ile işim olmuyor sadece akşamları CS2 de rank kasıyorum fiyat kısıtlaması olmadan önerebileceğiniz bir soğutucu varsa bekliyorum.
FRISBY FC-8870G 400W USB 3.0 MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-8870G 400W USB 3.0 MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör: