Kule tipi fan takımı sonrası yüksek ısı

Hocam anakartın arkasına takıyorsunuz bunu ön tarafın sağlam durması için. Bu olmadığı için öndeki hiçbir şey sağlam değil şu an o yüzden değerleriniz böyle, bende de var aynısı oradan biliyorum. Videoyu dikkatli izleyin lütfen.

Hocam videoda takmıyordu böyle bir şey. Sadece fanı takmak için işlemcinin yanlarına parça vidaladı. Evet bende vidaladım ama vidaladığım parça sağlam değil. Vida tutucuyu mu değiştirmeliyim, bir aparat var ama eski vida tutucuyu nasıl çıkaracağım? Sorun onda mı?

Evet. Nasıl çözerim? Kasanın kendi braketi sallanıyor. Onu çıkartıp gönderdiklerini mi takmam gerek? Eskisi metalden, nasıl çıkartırım ki?

Hepsini söküp videoyu dikkatli izleyip öyle montaj yapın, biliyorum yorucu bende ters takmıştım RAM'ler sığmıyordu sonra söküp bir daha taktım sıkıntısız çalışıyor şu an.

Hocam videoda takmıyordu böyle bir şey. Sadece fanı takmak için işlemcinin yanlarına parça vidaladı. Evet bende vidaladım ama vidaladığım parça sağlam değil. Vida tutucuyu mu değiştirmeliyim, bir aparat var ama eski vida tutucuyu nasıl çıkaracağım? Sorun onda mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15. saniyeden itibaren dikkatle izleyin lütfen.

Hepsini söküp videoyu dikkatli izleyip öyle montaj yapın, biliyorum yorucu bende ters takmıştım RAM'ler sığmıyordu sonra söküp bir daha taktım sıkıntısız çalışıyor şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15. saniyeden itibaren dikkatle izleyin lütfen.

Görmemişim, sağ olun. Fakat anakartı çıkarmadan bu işlemi yapabilir miyim? Yan kapaktan brackete dokunabiliyorum sallanan metal bir parça ama nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Şu anki bracketin vida yatakları çok uzun stok fan vidalarına göre o yüzden olmuyor sanırım. Eski metal bracketi nasıl çıkarırım? Gigabyte A320 S2H anakartım ve Vento vgf10 kasa.

Görmemişim, sağ olun. Fakat anakartı çıkarmadan bu işlemi yapabilir miyim? Yan kapaktan brackete dokunabiliyorum sallanan metal bir parça ama nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Şu anki bracketin vida yatakları çok uzun stok fan vidalarına göre o yüzden olmuyor sanırım. Eski metal bracketi nasıl çıkarırım? Gigabyte A320 S2H anakartım ve Vento vgf10 kasa.

Bir resim atar mısınız hocam.

Buyrun.

Alttan çekince geliyor, üstten kıpırdamıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-28-11-01-49-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-12-28-11-01-49-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 57
Hocam o çıkarılacak büyük ihtimalle, bende öyle bir şey yoktu direkt 4 tane delik vardı. Onu bir sökün eğer sökülen bir şeyse bir bakın delik var mı eğer varsa parçayı takın.

Sallandığına göre üstten geçmeli bir şey olabilir. Delik var üstünde. Çıkarmayı fazla denemedim eve gidince denerim. Sizdeki bracket ile uyumludur belkidr çıkartmsk zorunda kalmamışsınızdır Tekrar teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı