Kule tipi fan takımı sonrası yüksek ısı

Şu braket ise vidası boşa dönüyor ve sabit değil. Sanırım arkasındaki vida tutucunun yatağı daha yüksek vidalar tam oturmuyor boşa dönüyor.

Vidaları ne kadar sıkarsam sıkayım boylarından mıdır bilmiyorum sabitlenmiyor braket.

Dosya Ekleri

• IMG20221228180336.jpg
    IMG20221228180336.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 54
Şu braket ise vidası boşa dönüyor ve sabit değil. Sanırım arkasındaki vida tutucunun yatağı daha yüksek vidalar tam oturmuyor boşa dönüyor.

Alttaki braketi bir şekilde destekleyip deliğe yaklaştırırsanız vida tutacaktır. Boşta olduğu için sarkması sebebiyle vida yetişmeyebilir. O yüzden, kasadan anakartı çıkartmanızı tavsiye etmiştim.

Alttaki braketi bir şekilde destekleyip deliğe yaklaştırırsanız vida tutacaktır. Boşta olduğu için sarkması sebebiyle vida yetişmeyebilir. O yüzden, kasadan anakartı çıkartmanızı tavsiye etmiştim.
Anakartı çıkaracak kadar teknik bilgim yok maalesef.

Destekleyerek vidalamam da işe yaramıyor.

O zaman kasayı dik konumda tutup eliniz ile arkadan destekleyerek önden vidayı sıkmaya çalışabilirsiniz. Ya da oraya uyacak bir kitap veya benzeri üzerine kasadaki boşluğu ve braketi denk getirebilirseniz, o şekilde de sıkılabilir.

Sıkılı olanlar kastırıyor olabilir.
Tek bir tanesimi sıkayım diyorum o bile tutmuyor.

Yükseltme aparatlarını braketsiz bir şekilde vidaladım ama yine de vida tutucu sallanıyor. Sorun nerede kafayı yiyeceğim.

Yükseltme aparatlarını braketsiz bir şekilde vidaladım ama yine de vida tutucu sallanıyor. Sorun nerede kafayı yiyeceğim.

Sağ üstteki sadece boşa dönüyor asla oturmuyor.

Başka vidalar ve yükseltici vardı onu taktım. Tam oturdu. Sanırım Intel'in yükselticisiydi ama oldu. Fan takılmıyor nedense şimdi de. Bunlar daha mı alçak bilemedim. Ama boşta 35 derece şu anda fansız.

Fanı soğutucu bloğunun arkasına taksam olur mu? Stress testinde 80 dereceye kadar çıktı yavaş yavaş,fan yok diye mi?

RAM'lardan takılmıyor. Önceden takabilmiştim.

Dosya Ekleri

• IMG20221228183723.jpg
    IMG20221228183723.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20221228192732.jpg
    IMG20221228192732.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20221228193353.jpg
    IMG20221228193353.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20221228193349.jpg
    IMG20221228193349.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Fanın yüksekliğini ayarlayabilirsiniz RAM'lere değmeyecek şekilde.
Yükte 60 derece şuan tek ram takılı. Yükseltiyim bakalım aynı olacak mı.

1672249934141.png

Yükte bu şekilde. Sanırım başardım :D

Yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yükte 60 derece şuan tek ram takılı. Yükseltiyim bakalım aynı olacak mı.

Eki Görüntüle 1616679
Yükte bu şekilde. Sanırım başardım :D

Yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Helal be artık takamayacağın soğutucu yok. Öğrenmiş oldun tebrikler :). Bir daha nasıl takıldığına dair video izlemeden takma diğer geçeceğin soğutucuları :)

Helal be artık takamayacağın soğutucu yok. Öğrenmiş oldun tebrikler :). Bir daha nasıl takıldığına dair video izlemeden takma diğer geçeceğin soğutucuları :)

Videoların pek etkisi yoktu aslında. 2 adet yükseltici geldi, biri zor oluyordu ve vidaları da değişik, Intel yükselticisi ve vidalarını kulandım öyle oturdu. Sizin yardımlarınız videolardan daha çoktu teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı