Kule tipi soğutucu alınır mı?

Aynı sorunu yaşadım uzun süre pek çok oyunda. Sıcaklık kaynaklı falan değil sorun. Sorunun kaynağı işlemcinin kendisi. Yıllar önce kullandığım Ryzen 5 2600 bile 5500 den çok daha iyiydi. İşlemci soğutucu için bütçe ayırmak yerine kısa sürede en kötü 5600 e geçmeye çalışmanı öneririm. Drop sorunun çözülecektir.
5600 almak konusunda kararsız kalmıştım eğer böyle bir şey varsa 5600 alabilirim, o kadar sürede geçmemişti 5500 almam üzerinden (1.5 sene oldu :D)

5600 almak konusunda kararsız kalmıştım eğer böyle bir şey varsa 5600 alabilirim, o kadar sürede geçmemişti 5500 almam üzerinden (1.5 sene oldu :D)

Bende o şekil düşünüp almıştım bir buçuk yıl önce. Çok şükür geçen ay kurtuldum kendisinden. Oyunlarda yaşadığım sorunların tamamı 5600X ile geçti.

Son karar sizin tabi ki sorun başka bir sebeptende olabilir ben kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece.

Bende o şekil düşünüp almıştım bir buçuk yıl önce. Çok şükür geçen ay kurtuldum kendisinden. Oyunlarda yaşadığım sorunların tamamı 5600X ile geçti.

Son karar sizin tabi ki sorun başka bir sebeptende olabilir ben kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece.
5500 ile 5600 arasında ciddi fark var maalesef, halbuki 1 model düşüğü gibi gözüküyor.
hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın dün görmemişim yazdığınızı, 5600X mi almalıyım 5600 de alsam kafi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı