Anakartı sökmeden takabilirsin eğer arkadaki brakete erişimin varsa. Soğutucu 1300TL ye biraz pahalı bu arada. Eğer 200tl daha çıkıyorsa şu çok daha doğru olur.
Anakartı sökmeden takabilirsin eğer arkadaki brakete erişimin varsa. Soğutucu 1300TL'ye biraz pahalı bu arada. Eğer 200TL daha çıkıyorsa şu çok daha doğru olur.
Ben yanlış anlamışım pardon. Sıkıntısız takabilirsiniz ama soğutucuyu 200tl verip phantom spirit almanızı öneririm. Ayrı olarak o soğutucuya yakın şu model çok daha uygun
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Ben yanlış anlamışım pardon. Sıkıntısız takabilirsiniz ama soğutucuyu 200TL verip Phantom spirit almanızı öneririm. Ayrı olarak o soğutucuya yakın şu model çok daha uygun.
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Anladım hocam fakat aklıma takıldı anakrtın arkasına montaj için vidalı bir şey koyuyorlar benim onu konmam için arka taraftaki yerin biraz daha yukarıda olması gerek miyor mu?
Ben yanlış anlamışım pardon. Sıkıntısız takabilirsiniz ama soğutucuyu 200TL verip Phantom spirit almanızı öneririm. Ayrı olarak o soğutucuya yakın şu model çok daha uygun.
Üstte isaretlediğim yerin üstünde demir var oraya uzun bir vida takmam mümkün değil gibi duruyor sizce montajlanabilir mi? Birde yuvarlak içine aldıklarım stok fanın vidaları