Çözüldü Kule tipi soğutucu çıkarılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odios01

Hectopat
Merhaba. Tam modelini hatırlamıyorum. İşlemcinin macununu değiştirmek istiyorum o yüzden fanı çıkarmaya çalışıyorum fakat bir tarafın vidası, fanın tam altına denk geliyor. O yüzden tam çıkartamıyorum, fanı çıkartayım desem o da çıkacak gibi değil. Bir tarafı çıkarttım fakat diğer taraf kalıyor.

20240829_120719.jpg

20240829_120435.jpg

20240829_120429.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanin yaninda teller var ilk olarak onu cikart fanlar cikacaktir, ondan sonra vidayi rahatlikla cikartabilirsin.

Sağ olun hocam, oldu. Bu arada normalde kolonya ile daha iyi diye biliyorum ama şu an evde kolonya olmadığı için başka bir yöntemle temizleme şekli var mıdır acaba?

Sağ olun hocam, oldu. Bu arada normalde kolonya ile daha iyi diye biliyorum ama şu an evde kolonya olmadığı için başka bir yöntemle temizleme şekli var mıdır acaba?

Termal macunu en iyi izopropil alkole cikartabilirsin, mendilede yapabilirsin.

Olurda, dikkatli temizle, pinleri islatma.
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam.

@Rogturk hocam son olarak çarpı şeklinde yaparken yarısında bitti macun. O yüzden uç kısımlarında ki bir tık fazla olan kısımlardan alıp tamamlamaya çalıştım da olmuş mudur bilmiyorum.
20240829_125058.jpg

@Rogturk hocam ne kadar doğru gösteriyordur bilmiyorum ama AMD'nin uygulamasında işlemcinin sıcaklığı dalgalı. Mesela ortalama 35 civarlarındayken Denetim Masasını açtığımda bir an 50lere fırlayıp 1 saniye sonra tekrar 35 civarlarına düşüyor. Az önce araştırdığımda galiba çok fazla sıkmaktan mı tam sıkamamaktan mı neymiş. 2.ye açıp baktım tam sıktım falan. Gene aynı. İlk başta soğutucunun hani ilk fan kenarları olur ya fanı oturtmak için. Onu çıkartmıştım, onu da tam sıktım falan. Normal midir sizce yoksa başka yapmam gereken bir şey var mı? 2 kez açtığımda başta ekrana görüntü gelmedi, sonra kasadan kapatıp açtığımda geldi bu arada.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı