Elimde fazladan var şu an ne yapsam diye düşündüm. Fan kötü bir fana benziyor fakat %5 te olsa bir katkı sağlayabilir belki.Eğer arkada varsa üste takmana gerek yok. Fanı pek iç açıcı gibi durmuyor, hakkında bilgi bulabileceğimi de pek düşünmüyorum. Takarsan bir şey olur mu hayır olmaz ama pek gerek yok.
Daha fazla fan daha iyi olmak zorunda değil. Taktığın bir fan hava akışını kötü yönde etkileyebilir mesela, bu da sıcak havanın kasa içerisinde kalmasına neden olabilir.Elimde fazladan var şu an ne yapsam diye düşündüm. Fan kötü bir fana benziyor fakat %5 te olsa bir katkı sağlayabilir belki.
Tahminimce 40 CFM civarı bir fandır. Önde 3 tane normal arkada 1 tane egzoz fan var.Teknik olarak mümkün, kullanabilirsiniz. Fakat fanın üfleme gücü hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Kasa fanı olarak iyi iş görüp görmeyeceği muamma diyebilirim.
@pawEn sizin bilginiz var mı acaba?
2-3 kampanya ve kupon birden kullandım iade edince kampanya haklarım geri gelmiyormuş bana 170TL civarı bir fiyata geldi ürün. 170TL için iade etmek istemedim elimde bulunsun ileride lazim olur.Arkadaslar belirtmis zaten çoğu şeyi hocam.
@balkann Iadeyi denemediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.