Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 30 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar soğutucunun fanını temizlemek için söktüm. Şimdide nasıl takılacağını unuttum. Fan bakırlara doğru mu üflyecek yoksa dışa doğru mu?
Arkadaşlar soğutucunun fanını temizlemek için söktüm. Şimdide nasıl takılacağını unuttum. Fan bakırlara doğru mu üflyecek yoksa dışa doğru mu?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 30 Haziran 2020 #11 Hocam bende şu şekilde takılı. Kasanın delikli olduğu yerlerden çıkıyor hava. Artı 0 Eksi
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 30 Haziran 2020 #12 Marked One dedi: Hocam bende şu şekilde takılı. Kasanın delikli olduğu yerlerden çıkıyor hava. Genişletmek için tıkla... Ben yanlışmı taktım? Artı 0 Eksi
Marked One dedi: Hocam bende şu şekilde takılı. Kasanın delikli olduğu yerlerden çıkıyor hava. Genişletmek için tıkla... Ben yanlışmı taktım?