Kule tipi soğutucunun fanı yerinden düşüyor

shamil0v

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Nomad
Reeven marka hans RC-1205 model kule tipi soğutucusuna sahibim, işlemcimle tamamen uyumlu.
Fanı soğutucu kuleye tutturmak için 2 tane ince demir kulakçıkları yanlara sabitlemek gerekiyor fakat benim kulakçıklar yerine tam oturmuyor, otursalar bile en küçük darbede işlemci fanı düşüyor ve bilgisayarım ciddi riske giriyor. Yaratıcı bir yardımı olacak varsa bekliyorum, aksi takdirde stok soğutucuya döneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu şimdi anladım. 2 gün sonra düşmeyeceğini bilsem silikon önerirdim ama dayanmaz maalesef.

Eğer bu şekilde yaptığınız halde düşüyorsa yerine oturmuyorsa blokta sıkıntı olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice kontrol ettikten sonra varsa bir sıkıntı değişim talep edin belki kargoda ezilmiştir falan.

Sorunu şimdi anladım. 2 gün sonra düşmeyeceğini bilsem silikon önerirdim ama dayanmaz maalesef.

Eğer bu şekilde yaptığınız halde düşüyorsa yerine oturmuyorsa blokta sıkıntı olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice kontrol ettikten sonra varsa bir sıkıntı değişim talep edin belki kargoda ezilmiştir falan.

hiç bir ezilme söz konusu değil gördüğünüz gibi adam tık diye takıyor biz arkadaşla 45 dakika denedik olmadı ilerleyen saatlerde deneyeceğim anakartı söküp düzelirse yazarım buraya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı