Merhabalar, kule tipi soğutucu montajını yapamadım. Vidalarken bir tarafın vidalanmadığını farkettim. Soğutucu vidalarını kontrol ettiğimde bir tanesinin vida dönemeci yoktu. Normali böyle mi yoksa hatalı ürün mü?
Ürünün marka/modelini yazarsanız benzer ürünü kullanan kişiler yorum yapabilir. Ama bana kalırsa 2 tanesi öyle olabilir. Belki 2 vida tutarken 2 tane boş geçişte merkezlemek için kullanılmış olabilir. Pim gibi. Yada hatalı üretimdir. Yine de çaprazdan 2 civata tutuyorsa çok sorun yaşamazsınız. İade etmek de bir seçenek tabi.
Ürünün marka/modelini yazarsanız benzer ürünü kullanan kişiler yorum yapabilir. Ama bana kalırsa 2 tanesi öyle olabilir. Belki 2 vida tutarken 2 tane boş geçişte merkezlemek için kullanılmış olabilir. Pim gibi. Yada hatalı üretimdir. Yine de çaprazdan 2 civata tutuyorsa çok sorun yaşamazsınız. İade etmek de bir seçenek tabi.
3 vidayıda dengeli bir şekilde sıkarsanız yine işlemci üzerine basacaktır. Bir tarafı fazla sıkarsanız diğer taraf esner. Ben olsam çapraz 2 vidayı sıkardım sadece, tavsiye değildir