Kule tipi soğutucu montajı nasıl yapılır?

Mert_306

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, kule tipi soğutucu montajını yapamadım. Vidalarken bir tarafın vidalanmadığını farkettim. Soğutucu vidalarını kontrol ettiğimde bir tanesinin vida dönemeci yoktu. Normali böyle mi yoksa hatalı ürün mü?

Diğer vidalarda böyle

Dosya Ekleri

• IMG_3334.jpeg
    IMG_3334.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3335.jpeg
    IMG_3335.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 19
Ürünün marka/modelini yazarsanız benzer ürünü kullanan kişiler yorum yapabilir. Ama bana kalırsa 2 tanesi öyle olabilir. Belki 2 vida tutarken 2 tane boş geçişte merkezlemek için kullanılmış olabilir. Pim gibi. Yada hatalı üretimdir. Yine de çaprazdan 2 civata tutuyorsa çok sorun yaşamazsınız. İade etmek de bir seçenek tabi.

Ürünün marka/modelini yazarsanız benzer ürünü kullanan kişiler yorum yapabilir. Ama bana kalırsa 2 tanesi öyle olabilir. Belki 2 vida tutarken 2 tane boş geçişte merkezlemek için kullanılmış olabilir. Pim gibi. Yada hatalı üretimdir. Yine de çaprazdan 2 civata tutuyorsa çok sorun yaşamazsınız. İade etmek de bir seçenek tabi.
Sadece bir tanesi boş vida, markası NZXT T120 kule tipi soğutucu. Montaj yapıyordum yardım kaldı ne yapacağımı bilemedim

Sadece bir tanesi boş vida, markası NZXT T120 kule tipi soğutucu. Montaj yapıyordum yardım kaldı ne yapacağımı bilemedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada montajına dair bir video mevcut. Eğer aynı seri ise ürün burada 4 vida da pasolu. Sizin ürün hatalı gibi görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada montajına dair bir video mevcut. Eğer aynı seri ise ürün burada 4 vida da pasolu. Sizin ürün hatalı gibi görünüyor.

Benimki nzxt t120 diye geçiyor video da ki nzxt 120 rgb farkı var mıdır bilmiyorum

3 vida ile vidalasam sorun yaratır mı

Benimki nzxt t120 diye geçiyor video da ki nzxt 120 rgb farkı var mıdır bilmiyorum

3 vida ile vidalasam sorun yaratır mı
3 vidayıda dengeli bir şekilde sıkarsanız yine işlemci üzerine basacaktır. Bir tarafı fazla sıkarsanız diğer taraf esner. Ben olsam çapraz 2 vidayı sıkardım sadece, tavsiye değildir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı