Kule tipi soğutucu nasıl çıkarılır?

doiya

Hectopat
1739561579899.png

Dürüst olmak gerekirse bunun kule tipi olup olmadığından bile şüpheliyim ama anakartı sökmeden nasıl güvenle çıkartabileceğimi bulamadım. Tornavida vs. gerekli mi? Evercool CS-02

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2423958

Dürüst olmak gerekirse bunun kule tipi olup olmadığından bile şüpheliyim ama anakartı sökmeden nasıl güvenle çıkartabileceğimi bulamadım. Tornavida vs. gerekli mi? Evercool CS-02

Tornavida tabii ki gereklidir yantarafta vidaları yok mu resim cok parlak belli olmuyor.

Düz stok fan gibi çıkartılıyor bu, kule tipi değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Düz stok fan gibi çıkartılıyor bu, kule tipi değil.

AMD veya stok fan değil bu fan, altında Intel Braket var ve mandalı mevcut.

Bu modelmiş:

Eki Görüntüle 2423958

Üstünde ve aşağısında 2 tane mandalı var demir. Bir tanesini zorlayıp kurtarınca zaten fan çıkmış oluyor.

1739562991642.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı