14.000 TL'ye RTX 3080 alınır mı?

M Scofield

Decapat
Daha fazla  
Yurt dışından toplam getirme ücreti ile ortalama 13.000 TL -14.000 TL'ye MSI RTX 3080 Ventus 3X Plus 10G OC LHR 320 bit GDDR6X 10 GB alabiliyorum sizce bu fiyata bunu almak mantıklı mı? Eskide kalmış bir ekran kartı mıdır bu fiyatın üzerine ekleyip Palit 5060 8 GB vs. almak daha mı mantıklı olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınr, taş gibi ekran kartı. 5060 Ti'a bile toz yutturur.

12 GB versiyonu olsa çok daha iyi olurmuş.

Yurt dışından toplam getirme ücreti ile ortalama 13.000 TL -14.000 TL'ye MSI RTX 3080 Ventus 3X Plus 10G OC LHR 320 bit GDDR6X 10 GB alabiliyorum sizce bu fiyata bunu almak mantıklı mı? Eskide kalmış bir ekran kartı mıdır bu fiyatın üzerine ekleyip Palit 5060 8 GB vs. almak daha mı mantıklı olur sizce?

Alınmaz. LHR model. Bu fiyata 6900 XT 16 GB var.

LHR Model olunca ne oluyor hocam ? Neden almamalıyım yani onun için soruyorum bazıları alınır diyor bazıları alınmaz
LHR yani Lite Hash Rate, mining patlamasında nvidianın bütün kartları miningçiler sömürmesin diye(yersen) çıakrdığı mining performansı kısıtlı kartlardır. Oyunlara yönelik herhangi bir etkisi yoktur.

Mining yapmayacaksan LHR olmasının yada olmamasının sana bi faydası yok, hatta LHR olması daha iyi mining çıkması kart olma ihtimali çok düşük.

LHR model olunca ne oluyor hocam? Neden almamalıyım yani onun için soruyorum bazıları alınır diyor bazıları alınmaz.

LHR yani Lite hash rate, mining patlamasında NVIDIA'nın bütün kartları miningçiler sömürmesin diye(yersen) çıakrdığı mining performansı kısıtlı kartlardır. Oyunlara yönelik herhangi bir etkisi yoktur.

Mining yapmayacaksan LHR olmasının ya da olmamasının sana bir faydası yok, hatta LHR olması daha iyi mining çıkması kart olma ihtimali çok düşük.

Tam tersi değil mi: Minning çıkma olasılığı daha yüksek bir kart ki LHR o zamanın minning için üretilen şey değil miydi?

Tam tersi değil mi: Minning çıkma olasılığı daha yüksek bir kart ki LHR o zamanın minning için üretilen şey değil miydi?
Evet mining için üretildi. Mining'e ÖNLEM için üretilen bir şey. Mining YAPILMAMASI için üretildi. Attığım videoda çok özet anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Değil. Mining yapılmasın diye üretilen "Lite Haag Rate" modelleridir. Bilinçli olarak mining performansı kısıtlanmış versiyonlardır. Oyun/render performansına etkisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı