Kule tipi soğutucu takılamıyor

Fleasty

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Önümüzdeki günlerde Intel işlemciye bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Ama kasanın arka panelini açtığım zaman soğutucu takma aparatı deliklerinden sadece ikisi gözüküyor. Yani diğer iki deliği kasa engelliyor ( fotoğraf koydum. ) Bunu nasıl çözeriz?
Kameram kötü idare edin.

IMG_20240730_193942.jpg

Dikkat et taktığın vida kasaya değerse şaşe yapar anakartı yakarsın vidanın metale değmemesini sağla gerekirse kes spriyal ile kayserideysen getir takayım dostum elimden gelir

Dikkat et taktığın vida kasaya değerse şaşe yapar anakartı yakarsın vidanın metale değmemesini sağla gerekirse kes spriyal ile kayserideysen getir takayım dostum elimden gelir
İstanbul dayım hocam sağolun yinede.

Biraz boşluk var ama aparat oraya sığar mı bilemiyorum.

unnamed.jpg

Son düzenleme:
İstanbul dayım hocam sağ olun yine de.

Biraz boşluk var ama aparat oraya sığar mı bilemiyorum.

Eki Görüntüle 2268797

Anakartı söküp dışarıda monte edip sonra anakartı kasaya takmak lazım öyle belli olur vidanın değip değmeyeceği ama çoğu standart olduğu için bence kurtarır değmez

Anakartı söküp dışarıda monte edip sonra anakartı kasaya takmak lazım öyle belli olur vidanın değip değmeyeceği ama çoğu standart olduğu için bence kurtarır değmez

i5 12400F kullanıyorum test yaptım stok soğutucuyla 88 dereceyi gördü. Yaz ayının bitmesinede pek bir şey kalmadı bilemiyorum almaya gerek var mı.

i5 12400F kullanıyorum test yaptım stok soğutucuyla 88 dereceyi gördü. Yaz ayının bitmesinede pek bir şey kalmadı bilemiyorum almaya gerek var mı?

Tabii ki var stok soğutucu adı var kendi yok kule tipi bende Deep cool almıştım 4 bakır boru yıllar önce farkı gördüm halen aktif kullanıyorum dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı