Yusuf13579
Hectopat
Daha fazla
Bundan aldım arızalı çıktı ya. Tekrar alıp almamakta tereddüt ediyorum. Zaten fiyatı bir ayda 200 lira zamlanmış. 224'ü falan mı alsak? O da 1600 lira. Arada 400 lira fark var.Kasa için 3 önde 1 arkada 4 fan yeterli olacaktır.
İşlemci için
Toz hava filtresi ölçüleri nasıl olacak?ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bundan aldım arızalı çıktı ya. Tekrar alıp almamakta tereddüt ediyorum. Zaten fiyatı bir ayda 200 lira zamlanmış. 224'ü falan mı alsak?
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Piyasadaki en fiyat/performans soğutucu bu şu an. 214 XT 1000 lirayı geçmiş ona o para verilmez bu dururken. Fanlarını bulabildiğiniz en kaliteli 12 cm fan ile değiştirirseniz alacağınız performans artar.
Kasa için 3 önde 1 arkada 4 fan yeterli olacaktır.
İşlemci için.
Toz hava filtresi ölçüleri nasıl olacak?ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa için 3 önde 1 arkada 4 fan yeterli olacaktır.
İşlemci için.
Maalesef o konuda bilgi sahibi değilim.Fan önerisi verebilir misiniz?
Maalesef o konuda bilgi sahibi değilim.
Maalesef o konuda bilgi sahibi değilim.
Bende fan almayı düşürüyorum 11700K için undervolting yapsam bile düşmüyor sıcaklıklar 100 derece hep kullanım 5-15 arası olmasına rağmen. İşlemciye test bile yapamadım sistemi alalı 6 ay gibi bişey olmuşturBu nasıl işlemci soğutucu olarak bir de bu fan nasıl efendimSnowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
ID-Cooling XF-12025-SD-k
Peki efendim SE 224XT nasıl 700TL'ye bu beni uzun süre götürurmü
Bunu aldım toz filtresi olarak 2 adet.
Bende fan almayı düşürüyorum 11700K için undervolting yapsam bile düşmüyor sıcaklıklar 100 derece hep kullanım 5-15 arası olmasına rağmen. İşlemciye test bile yapamadım sistemi alalı 6 ay gibi bir şey olmuştur.