Kule tipi soğutucu zor takılıyor

yasinamabest

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni kule tipi soğutucu aldım ama takmatta zorlanıyorum. ASUS anakartımda işlemcinin yanında ve üstünde 2 tane mavi demir gibi bir şey var. Bunların vidalarını çıkarıp soğutucuyu taksam onda sonra geri vidalarını taksam sorun çıkarır mı? Fotoda çizdim zaten.

Dosya Ekleri

• 20221123_141009.png
    20221123_141009.png
    1.003,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar işlemci beslemelerini soğutuyor. Onlarsız kullanma. Geri tekrar takacak isen sorun değil yapabilirsin.
NOT: O demir dediğin soğutucu metallerin altında plastik padler var onlara dokunma ve onlarsız geri takma padleri başka şeyle değiştirme!

Onlar işlemci beslemelerini soğutuyor. Onlarsız kullanma. Geri tekrar takacak isen sorun değil yapabilirsin.
NOT: O demir dediğin soğutucu metallerin altında plastik padler var onlara dokunma ve onlarsız geri takma padleri başka

NOT: O demir dediğin soğutucu metallerin altında plastik padler var onlara dokunma ve onlarsız geri takma padleri başka şeyle değiştirme!
Ya soldakini çıkarmıcam işlemcinin üstünde olan sıkıntı çıkarıyo bende meraktan soruyum dedim bi sıkıntı olurmu yaparken o sıkıntı benim için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı