Kullandığım DLL dosyası virüslü çıktı

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Wearedevs adlı bir API DLL kullanıyordum programımda merak edip VirusTotal'e attım ve sonuç:

1670840711038.png

Malwarebytes bol bol rtp detection yakalamış bilgisayarıma virüs girmiş sanırım şu an tam tarama yapıyorum Malwarebytes ve Kaspersky ile.

Wearedevs “bedava” inject ve exploit indirilen bir site aynı sorunu arkadaşlarımda yaşadı indirmekle hata etmişsiniz hepsinin içinde trojan veya malware yüklü hemen bir virüs taraması yapın.

Wearedevs “bedava” inject ve exploit indirilen bir site aynı sorunu arkadaşlarımda yaşadı indirmekle hata etmişsiniz hepsinin içinde trojan veya malware yüklü hemen bir virüs taraması yapın.

Tarama yapıyor hocam bir normal tarama yaptırdım şimdi de ekstradan tam tarama yaptırıyorum Malwarebytes ve Kaspersky'a.

Hocam sizce herhangi bir sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Format şart, bu kadar virüsü komple temizlemek mümkün değil. Başka sistem dosyalarına dagilmistir bile.
hocam redditte araştırdım biraz dll injector olduğu için bu kadar uyarı veriyor ve malwarebytes sadece onu bulup sildi kaspersky hala tarıyor bir sonuç çıkmadı siz ne düşünüyorsunuz?

VirusTotal şöyle virustotal linki bırakayım

hocam redditte araştırdım biraz dll injector olduğu için bu kadar uyarı veriyor ve malwarebytes sadece onu bulup sildi kaspersky hala tarıyor bir sonuç çıkmadı siz ne düşünüyorsunuz?

VirusTotal şöyle virustotal linki bırakayım
Şahsen hiçte iç açıcı değil durum. Yandaki virüs açıklamaları büyük sorun yaratabilecek türden olanlar. Dll olduğu için basite almamak lazım, şahsen temiz kurulum yapardım. Daha önce de forumda dll düzenlemesi için indirilen dosyadan virüs bulaştığını gördüm böyle konular açtılar, fakat bu kadar kırmızı ilk kez görüyorum.

Şahsen hiç de iç açıcı değil durum. Yandaki virüs açıklamaları büyük sorun yaratabilecek türden olanlar. DLL olduğu için basite almamak lazım, şahsen temiz kurulum yapardım. Daha önce de forumda DLL düzenlemesi için indirilen dosyadan virüs bulaştığını gördüm böyle konular açtılar, fakat bu kadar kırmızı ilk kez görüyorum.

Tarama bittiğinde bir şey çıkmazsa sorun yok diyebilir miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı