HiBit için teşekkürler. Iobit alternatifi bulduğuma çok sevindim. Diğer programlarla işim olmaz. Ram yetiyorsa kullanımını düşürme ihtiyacı da duymuyorum açıkçası.
Lunar Client ve simgesi dosya olan program görev çubuğunun görünümünü bozmuş açıkçası. Ben sadece temel şeyleri sabitlemeyi severim. Tabii kullanım şekli kişiden kişiye değişebilir. örnek: Eki Görüntüle 1294521
Windows 10 Ghost Spectre nedir? İşlemcim kötü olduğu için darboğaz yaşıyorum. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 60-70 FPS alıyorum ve WattMan sorunu yaşıyorum. CS:GO'da bunları çözer mi?
Evet, daha iyi olmuş. Ayrıca sağ köşeye işlem merkezi simgesini nasıl eklediniz? Sanırım o Windows 11'de yoktu. Basınca ne açılıyor? Görselini paylaşırsanız sevinirim.
Evet, daha iyi olmuş. Ayrıca sağ köşeye işlem merkezi simgesini nasıl eklediniz? Sanırım o Windows 11'de yoktu. Basınca ne açılıyor? Görselini paylaşırsanız sevinirim.
Basınca takvim ve bildirimler yeri açılıyor. Windows 10'daki tam işlevi yok.
O simge sanırım startallback ile geliyor hatırlamıyorum. Ama normal Windows 11'de olması lazım. Öyle hatırlıyorum. Şu an bilgisayar başında değilim. Geçince unutmazsam bakarım.
Mem reducta Allah ne verdi ise işaretleyin. Vista+ olan kısımlar vs. daha da iyi temizlemenizi sağlayacak. Ben de kullanıyorum programı windows 10 135 MB RAM tüketiyor.
Mem Reduct'a Allah ne verdi ise işaretleyin. Vista+ olan kısımlar vs. daha da iyi temizlemenizi sağlayacak. Ben de kullanıyorum programı Windows 10 135 MB RAM tüketiyor.