Lunar Client ve simgesi dosya olan program görev çubuğunun görünümünü bozmuş açıkçası. Ben sadece temel şeyleri sabitlemeyi severim. Tabii kullanım şekli kişiden kişiye değişebilir.
örnek:
Eki Görüntüle 1294521
Onay bekliyor şu an hocam.Windows 10 Ghost Spectre Nedir?
Windows 10 Ghost Spectre nedir? İşlemcim kötü olduğu için darboğaz yaşıyorum. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 60-70 FPS alıyorum ve WattMan sorunu yaşıyorum. CS:GO'da bunları çözer mi?www.technopat.net
Evet, daha iyi olmuş. Ayrıca sağ köşeye işlem merkezi simgesini nasıl eklediniz? Sanırım o Windows 11'de yoktu. Basınca ne açılıyor? Görselini paylaşırsanız sevinirim.
Evet, daha iyi olmuş. Ayrıca sağ köşeye işlem merkezi simgesini nasıl eklediniz? Sanırım o Windows 11'de yoktu. Basınca ne açılıyor? Görselini paylaşırsanız sevinirim.
Mem Reduct'a Allah ne verdi ise işaretleyin. Vista+ olan kısımlar vs. daha da iyi temizlemenizi sağlayacak. Ben de kullanıyorum programı Windows 10 135 MB RAM tüketiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.