Kullandığım programlar

Merhabalar. Bugün size kendi sistemimde kullandığım programları ve ne için kullandığımı anlatacağım. Programların indirme bağlantıları konu sonunda mevcuttur oradan indirebilirsiniz.
Çok faydalı bir konu. Masaüstünüz çok hoşuma gitmişti başka bir konuda daha denk gelmiştik. Elinize sağlık.

Mem Reduce gibi programların özellikle HDD'li cihazlarda kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Bu tarz programlar önbellekte yer alan gerekli şeyleri temizleyerek ram'de yer açıyor fakat sistem bu sırada silinen veriyi tekrar önbelleğe alarak diskinizi kullanıyor. Bu da 200 Mb ram kazanayım derken cihazın normalden daha yavaş çalışmasına sebep oluyor. SSD'li cihazlarda kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış fakat dediğim gibi sürekli yazma işlemi yaptığı için diskin ömrünü de etkileyecektir. Bir ihtimal sadece oyun oynarken kullanılabilir ama ondan da emin değilim.

Openjdk nasıl daha performanslı? Oraclejdk her türlü daha performanslı. Test edip görebilirsin.

Denedim ve gördüm zaten. Zaten kişisel bir şey bu kadar takılmayın.

Abi duvar kağıdın çok hoşuma gitti. Paylaşabilir misin?

Kullandığın wallpaperi atar mısın hocam.

@The Shorekeeper hocam ben ilk programı tam anlamadım, sadece görünüşünü mü değiştiriyor?

Arayüzde değişiklik yapıyor evet. Başlat menüsü, görev çubuğu ve işlevleri, sağ tık menüsü gibi şeyleri değiştiriyor. Normal Windows 11'den daha iyi çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı