Corsair 8 GB value DDR4 2133MHz CL15 Single RAM kullanıyorum ve bunu 16 GB yapmak istiyorum. Ama bu kullandığım RAM'den başka kalmamış hiçbir yerde ve buna uyumlu başka bir RAM var mı bilmiyorum. Sizin önerileriniz nedir, hangi RAM'i almalıyım? Anakartım H110M PRO-VD olduğu için sadece 2133MHz RAM kullanabiliyorum.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Önerdiğim model 2133 MHz ancak aynı model almanızda fayda var. @helvaci Hocam yardımda bulunmuş, 300₺ satılık olanı almanızı asla önermem. 199₺ olan satıcı ile kesinlikle görüşün.