Şu anda John shen markalı bir tükenmez kalem kullanıyorum ve benle kız diye dalga geçilmesinden nefretediyorum ve biraz kız kalemi gibi durduğu için dalga geçerlermi kullandığım kalem şöyle bir şey: Eki Görüntüle 2152257
Lisede bir donem pembe Faber kullandim. Pembe tisortlerim var. Bir seyin kiz urunu olup olmamasinin kararini baskalari veremez. Ne olursa olsun urun hosuna gittiyse onemli olan senin begenmen baskalarinin dediklerine bakarak hayatiniza yon vermeyin yoksa kendi istediginiz hayati degil baskalarinin istedigi hayati yasarsiniz.
Forumda geçirdiğim 2 sene boyunca çok toksik insan ve konu gördüm, şahsen kendimi toksik biri olarak görmüyorum. Başta sadece fikrimi belirtmiştim fakat milletimizin meşhur linç kültürü buradada sevilip korunduğu için bu durum yaşandı. Oysaki sadece mesajıma “Beğenmedim” ifadesi ekleseydiniz bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.
Dostum ben böyle şeylere çok takıntılı bir insanım ailemin vereceği cevap yetmiyor insanlara sorarsam mantıken sınıftakilerde dalga geçmez diye düşündüğüm için