Kullandığım tükenmez kalemle dalga geçerler mi?

Şu anda John shen markalı bir tükenmez kalem kullanıyorum ve benle kız diye dalga geçilmesinden nefretediyorum ve biraz kız kalemi gibi durduğu için dalga geçerlermi kullandığım kalem şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2152257
Ben pembe uçlu kalem kullanıyorum, kimse birşey demiyor.
 
Lisede bir donem pembe Faber kullandim. Pembe tisortlerim var. Bir seyin kiz urunu olup olmamasinin kararini baskalari veremez. Ne olursa olsun urun hosuna gittiyse onemli olan senin begenmen baskalarinin dediklerine bakarak hayatiniza yon vermeyin yoksa kendi istediginiz hayati degil baskalarinin istedigi hayati yasarsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ya adam merak etmiş sormuş, konu açmadan önce sana sorarız bir dahakine.

Bence daha saçma konular var. Her ne kadar anlamamış olsanda psikolojik olarak çok etkiliyor cidden. Her kişinin psikolojisine göre değişiyor.

4. sınıfa giderken bende zaman zaman aile bireylerime bu tarz sorular soruyordum, hiç aklıma Technopat Sosyal'e konu açıp sormak gelmemişti ama.
 
Senin yaptığın bildiğin toxsiclik. Adama laf dokunduruyorsun durup dururken.

Forumda geçirdiğim 2 sene boyunca çok toksik insan ve konu gördüm, şahsen kendimi toksik biri olarak görmüyorum. Başta sadece fikrimi belirtmiştim fakat milletimizin meşhur linç kültürü buradada sevilip korunduğu için bu durum yaşandı. Oysaki sadece mesajıma “Beğenmedim” ifadesi ekleseydiniz bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.
 

Geri
Yukarı