Kullandığım Windows 10 orijinal lisanslı mı?

378352

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, birkaç ay önce Windows 10'umu KMSpico aracıyla etkinleştirmiştim. Sonrasında 2-3 hafta önce KMSpico'nun zararları üzerine bende bu orijinal Microsoft sitesinden;

Satın aldım. Fakat KMSpico ile etkinleştirdiğim sisteme Microsoft hesabımı da girmiştim. Şu anda aynı hesabımı kullanıyorum.

Sonrasında KMSpico'lu olan işletim sistemini silip, Media Creation Tool ile oluşturduğum Windows 10 21H1 sürümünü lisansımı aldıktan hemen sonra kurdum. Kurulumda anahtarımı girdim. Home Single Language sürümünü almıştım. Aynen o sürüm kuruldu bilgisayarıma. Ve sonrasında Microsoft hesabına bağladığımda "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi" yazısını gördüm.

Acaba KMSpico'nun kullandığı bir lisans ile mi etkinleşti? Ya da orijinal olarak resmi sitesinden aldığım lisans ile mi etkinleşti?

KMSpico aracının Microsoft hesabına bağlı ilişkisi var mı? Buraya yazmadan önceki 2 konuya da baktım. CMD (yönetici) ile orijinal mi olduğunun görsellerini ekliyorum.

Acaba Windows 10 sürümüm orijinal mi?

windows_key_orjinalliğini_sorgulama.png
windows_10_lisans_durumu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı