Windows 10 Orijinal Lisans Nasıl Alınır?

53cagri53

Hectopat
En uygun Windows lisans nasıl bulabilirim?
Hadi diyelim buldum, lisans nasıl kontrol ettirebilirim?
En uygun 15 TL dijital lisans buldum, daha uygun bulabilir miyim?
Toplu alımların ücreti ne kadar oluyor? Ya da sınırsız PC lisans var mı?

PC dükkanı açmayı düşünüyorum.
Korsan da yapabilirim fakat helal olmasını istiyorum.

Windows 10 key orjinal mi nasıl anlarım , Bilgisayarım -> Özelliklerde Windows etkinleştirildi yazması Windows’u orjinal yapmaz ! Kullandığınız Windows işletim sistemi gerçekten orjinal mi nasıl anlarız.Windows 10 işletim sisteminizin kesin olarak orjinal olup olmadığını anlamak için,
  • Windows tuşu
    windows-tusu.png

+ R kısayoluna basarak Çalıştır penceresini açın.
  • Açılan Çalıştır penceresine cmd yazın ve Enter tuşuna basın.
  • Komut istemine aşağıdaki kodu yazın ve Enter tuşuna basın.

slmgr /xpr
    • slmgr /xpr kodunu yazdıktan sonra Enter tuşuna bastığınızda küçük bir kutucuk açılır ve Windows’un orjinal mi yoksa orjinal değil mi yazar.
    • Windows’unuz orjinal ise aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.
  • windows-10-orjinal-mi.jpg

• Windows’unuz orjinal değilse aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.
  • windows-10-orjinal-mi-nasil-anlarim-.jpg

Bu resimde gözüktüğü gibi Windows etkinleştirmenin belli tarihte sona ereceğini yazıyorsa Windows işletim sisteminiz orjinal değildir.

;
İstesen de işletmelerde korsan Windows kullanamazsın. Dükkanın kapatılır ya da para cezası yersin. Örneklerini gördüm. İşletmeler için OEM ürün anahtarları uygun olur mu orasını bilemem.
Retail lisanslar işletmeler için uygun. Bizzat kullanıyorum ve denetlemelerde şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı. Aynı şekilde MAK keylerin de sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.

https://www.nosyazilim.com/urun/windows-10-pro/

bu site isletmetler içi uygun keyler mi
yada siz nereden alıyorsunuz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı