Kullandığımız sistemleri yazalım

Sistem: AMD Ryzen 5 1600 12 nm | ASUS Prime B350M-A | Kingston HyperX Fury 16 GB (4x4GB) DDR4-2666 MHz.
Sapphire Nitro+ RX 570 4 GB | WD 1 TB 7200 RPM | Aerocool Aero 500 kasa | Samsung CF390 24 ınc monitör | Samsung 860 Evo 250 GB | ASUS Cerberus klavye | Logitech G102.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu sadece hava atmak için açıldığını düşünüyorum, tebrik ederim güzel hava atmışsınız, güle güle kullanın

Bu arkadaşınkiler güçlü ama bende de 5 tane pc var Ama biri adam akıllı. Onda da GTX 750 TI, AMD FX 6100 var
5 tane falan bilgisayar var ama eskiler. En güçlü sistem;
GTX 750 TI
AMD FX 6100
12GB DDR3 RAM
1,5TB hafıza.
Sürekli bilgisayar mı alıyorsunuz? Ve neden eskisini satmıyorsunuz anlayamadım çok mantıksız. 5 tane bilgisayar gerçekten epik seviyede yani neden?

Ryzen 5 1600Af 4.0 GHz
Asus CrossHair VI Hero
Corsair Vengance Pro RGB (8x2) 3200 MHz
MB511 Mesh
Asus Rog Strix Rx 480 8g
Cougar 700w
Toshiba 256Gb m.2 Nvme
Seagate 1Tb

Sürekli bilgisayar mı alıyorsunuz? Ve neden eskisini satmıyorsunuz anlayamadım çok mantıksız. 5 tane bilgisayar gerçekten epik seviyede yani neden?
Bizim dükkanımız var. Zaten orada 2 tane pc var Birinde muhasebe programı yüklü(bu yüzden Windows XP cihaz). Diğer pc de gündelik olarak, internet falan için. Evde biri ablamın, biri boşta, biri de benim kullandığım pc var. Bu boşta olan indirme falan için. Aslında hepsi kullanıyor ve satsan da para edecek şeyler değiller. O yüzden tutuyoruz bunları

-Ryzen 3 2200G
-ASUS B350M-K Prime.
- Corsair 2400MHz 1x8.
-GTX 1050 Ti 4 GB.
-Kingston 120GB
-Aerocool 500W PSU.
-Dark X94rd.
Bunlar aklıma geldi ama işlemci RAM ve anakart değiştireceğim 3000TL bütçem var .

Evolv X kasadan memnun musun? Hava akışı sıcaklık değerleri bakımından nasıl? Bende aldım aynı kasadan fakat henüz kurmadım ekran kartı ve işlemci almayı bekliyorum. Geçen yaz 1400TL'e almıştım 240Mm'lik ASUS ryuo AiO ve 3 adet Cooler Master MF120 halo fanlar ile desteklemeyi düşünüyorum. Bir de Phanteks'in kasasıyla gelen fanları anakarttan kontrol edebiliyor musun? Ben kasayı incelediğimde fan pinlerini 3pinli görmüştüm ama kasanın fan kontrolcüsünde universal bağlantı çıkışı var nasıl oluyor bilmiyorum. Son soru da Samsung QVO 1TB SATA SSD almayı düşünüyorum performansından memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…