Kullandığımız sistemleri yazalım

Güç kaynağı işlemci kablosunun kısa gelmesi gibi bir durum oldu mu?

380w HOF PCB'si kaçmış içine ama İncelemeyi sanırım inceden okumuştum güzel kart ama ısınıyor. Siz kartan memnun musunuz?

Bululalım iyi güzel de buna takacak sistem yok

380W HOF PCB'si kaçmış içine ama İncelemeyi sanırım inceden okumuştum güzel kart ama ısınıyor. Siz kartan memnun musunuz?

Bulalım iyi güzel de buna takacak sistem yok
Ben karttan memnunum açıkçası, termal macun ve ped değişimi de iyi fayda etti. Bunun için ucuz yollu sistem arıyorsan yurtdışında veri merkezlerinden ve iş istasyonlarından çıkma E5 269X V4 işlemciler bulunuyor, yerel piyasadan bir X99 anakart ile birleştirerek iyi performans alabilirsin. 2080Ti NVL bütçeni aşıyorsa iş için Vega 64 CrossFire da bakım ve ayarlamalar ile iyi bir fikir olabilir.

Lise öğrencisiyim

Yakın zamanda Çin üzerinden Xeon E5 V3 işlemcileri baktım araştırırken birde Çin işi ITX anakart görünce iyice gaza geldim ama sınavlar yaklaştığı için pek mümkün değil.

Ben seni 23-24 yaşlarında sanıyordum. Kısmet DDR5 sistemlereymiş senin için.

Ben de onları araştırdım. En uygunu fiyatıyla E5 2620 V3 oldu benim için diğerleri çok pahalı geldi. E5 2620 V3 işlemcisine overclock yapılınca 4.0 GHz'e R5 2600 perfonması veriyordu.

Ben de onları araştırdım. En uygunu fiyatıyla E5 2620 V3 oldu benim için diğerleri çok pahalı geldi. E5 2620 V3 işlemcisine overclock yapılınca 4.0 GHz'e R5 2600 perfonması veriyordu.
O işlemciye anca 3.2 Turbo Unlock (All Core) gördüm 4.0 onun için pek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…