Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir?

GTX 550 Ti ve i5 2500 kullanıyorum. Valorant, CS2, GTA V ve Forest falan oynuyorum. Hepsinde yetiyor da CS2 yetmiyor. 60 FPS civarı alıyorum. GTX 950 olsa iyi olurdu ancak şu anlık bana yetiyor.

AMD Radeon(tm) 530.
i5-8250U CPU 1.60 GHz.

Bana acil PC lazım . Elden Ring'i 15 FPS bitirirken kafayı yedim. Dragonlord da zaten 4-5 FPS oluyor. Kestiğimde en çok rahatlamış hissettiğim an olabilir.

i3 10100F ve 1050 Ti... 2017-18 sonrası çıkan triple a oyunları oynamak için en düşüğün düşüğüne almam gerekiyor

Hocam kart ASUS'un Dual modeli, ASUS bu modeli ilk çıkardığında(2019) tasarımdan dolayı, karta soğutma bloku koymuyor, yani kart kronik sorunlu ve bayağı kartta blok yok. Doğal olarak en hafif oyunda bile 80 görüyor.

2. el desen kimse almıyor, alsan alınmaz satsan satılmaz misali.

Bu yüzden nefret ediyorum, kendisi bana çok acı çektirdi.

Ryzen 9 7900 ve RTX 3090 FE. NVIDIA'nın verdiği kalitesiz kötü güç adaptörü sebebi ile birçok kez 3090 beslenememe sorunu ile mavi ve siyah ekran hataları ile uğraşmış birisiyim(hala uğraşıyorum). Tam bir trafo ama 4K da en hakkını veriyor.
(3090 güç kablosu sonunda yandığı için şu anda APU çalışıyor sistem o da ayrı konu)

@EmperortheAntares, 1050 serisi her zaman için ölü yatırımdı bence. 1060 alsanız kurtarırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…