Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir?

Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

Şu an APU sistem kullanıyorum Ryzen 3 2200G, çoğu oyunda yardımcı oldu ama FIFA oynarken 30 FPS'i geçmiyor :) Bu hafta 4060 sisteme geçiş yapınca sonuçlar tatmin edecektir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Pentium insyde B950 Intel HD Graphics, Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad (hepsi farklı pclerde) kullanıyorum asla memnun değilim insana sinir krizi geçirtiyor🤣

RTX 4060 ve 13100F kullanıyorum. Ekran kartımdan memnunum, işlemciden pek değilim ya 12400F/13400F alsaydım ya da 5600 alsaydım keşke diyorum. Ama yetiyor, oynadığım oyunlar ise CS2, Ark ve birçok hikayeli oyunu oynadım.

Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

i3 12100F ve RTX 2060 Super kullanıyorum şu ana kadar pek sıkıntı çıkarmadı RDR ,Cyberpunk'da yüksek ayarlarda en az 70 FPS alıyorum hep.

GTX 1650 i5-10300H bana yeterli oluyor PUBG Steam'den başka oyun oynamıyorum ortalama 80-90 FPS veriyor.

Ryzen 5600 & RX 7800 XT kullanıyorum.

Normalde 6700 XT'den sonra Nvidia niyetim vardı, 24.000₺'ye 4070S alacaktım ama açılmamış kutuda ikinci el Powercolor Red Devil 7800XT'yi 16.000₺ fiyata görünce dayanamadım.

i5 2400-RX570
Darboğazın en babasından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı