Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir?

RTX 4060 Ti ve AMD Ryzen 5600 optimizasyonda sıkıntısı olmadığı sürece 1080P'de neredeyse her oyunu Full ayarlarda oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    579,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600 ve 1660 Super. Çok oyun oynamam ama RDR2'de orta-yüksek ayarlarda 60-70 FPS arası tatmin ediyordu. Ta ki Lossless Scaling ile tanışana kadar. Sanırsam artık donanım yükseltmesi yapmama gerek kalmayacak.

RTX 2070 ve R5 3600 şu son Update'den sonra performans artışı muhabbeti işlemcilerin fiyatını arttırmış sanırım 3400TL ile tam 5600 alayım derken 3600TL olduğunu gördüm :/ aylardır artmayan fiyat 2 günde artmış.

Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

i3 12100F ve Intel Arc A750 işlemciden memnun değilim bazen darboğaz yapabiliyor onun dışında ekran kartı güzel.

Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!
1050 Ti 4gb i5-11400 2.6GHz kullanıyorum. Minecraft, Shapez gibi az gereksinim isteyen oyunlar oynadığım için yeterli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı