Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

R5 3600 ve RX550. ıslemcimden memnunum ama ekran karti les. Genellikle Valorant Forest ve MC oynuyorum. Yeterli olmuyor. Cogu oyun Low'da kasiyor ve zevk vermiyor.

4070m 140w ve r7 7840hs
Ekran kartı bildiğim kadarıyla masaüstü 4060 gücünde işlemci unknown.

@RFCkuso, FX serisi işlemciler çok ısınmasıyla bilinir. O sorunu Ryzen işlemcilerde çözmüşlerdi.

R5 5600 RX 6800 XT laptopta ise i7 13700HX RTX 4060 oyun oynamıyorum ama After Effects, cinema 4D, Blender, AutoCAD uygulamarinda ki performanslarından memnunum.

i5 9400F, GTX 1650.
Genelde Valorant, LoL ve Rocket League oynuyorum. Bu oyunlarda işimi yeteri kadar görüyor. Arada bazen harici yüksek grafikli oyunlar oynadığımda oluyor ve kendi zevklerime göre tatmin edici seviyede oyunlarımı oynayabiliyorum. 2020 yılında almıştım. Memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı