Kullandığınız en iyi kulaklıklar hangisi?

my last mistake

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
731
Çözümler
3
Şu an kulak içi olarak Sennheiser ie4 kullanıyorum bu zamana kadar da sayamayacağım kulaklıklar geçti elimden. Eskiden al sat yapıyordum Ebay'de. Westone 3 mü desen Ultimate Ears mü desen Atrio M8 daha neler neler geçti elimden.

bu ie4 gerçekten inanılmaz bir şahaser arkadaş ya gümbür gümbür ve sahnesi de hayret uyandırıyor bir kafa üstü genişliğinde resmen. Şu an Sony xba4 var zamanında yine Ebay'den almıştım 300-400$ değerinde ie4'ün yanına yaklaşamıyor.

Bu ie4 nasıl bir teknoloji arkadaş bu ya nasıl bir canavar anlamak zor. Geçen de sırf denemek için Kz12 ed sipariş verdim büyük hüsran oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulakl içi olarak JBL C100SL, tam F/P ürünüymüş, 4.5 yıl dayandı bana. Kulak üstü olarak şuan JD 711 kullanıyorum, normalde forumdakilerin JD'ye karşı önyargısı var fakat kulaklığı 200-250 TL bütçe için gayet iyi.
 
Kaliteli kaynak ve DAC varsa ciddi fark eder. HyperX Cloud Core en kaliteli kulaklığım. Diğer bir sürü BT, APTX, APTXHD kulaklığım var fakat en kaliteli kablolu dediğim gibi HyperX Cloud. 40 dolarlık bir kulaklık, bazı noktalarda cortluyor. Zamanında kısa bir süre Sony MDR 1RNC kullandım ama o zamanlarda DAC yoktu. Ona rağmen harika bir hissiyatı vardı. Şu an gözüm drop sitesindeki Sennheiser 6xx kulaklığında.
 
Hiçbiri. T600BT ses kalitesi kötüydü. Sony WF-1000-XM3 pili 2 saatte tükeniyor ve bağlantı kopması çok oluyordu. Beni tatmin edebilecek kulaklık henüz yok gibi :)
 
telefon kulaklığı desem gülersiniz belkide küçümsersiniz ,bende gamer kulaklıkta var ama fark etmez beli bir süreden sonra kafa sinirlerine kan akışı yavaşlıyor ağır şeyler baş ağrısı yapıyor. basit bir stereo cep tel kulaklığı çok daha rahat ve pratik pc de kullanıyorum .
 
Şu an kulak içi olarak Sennheiser IE4 kullanıyorum bu zamana kadar da sayamayacağım kulaklıklar geçti elimden. Eskiden al sat yapıyordum EBay'de. Westone 3 mü desen Ultimate ears mü desen atrio M8 daha neler neler geçti elimden.

Bu IE4 gerçekten inanılmaz bir şahaser arkadaş ya gümbür gümbür ve sahnesi de hayret uyandırıyor bir kafa üstü genişliğinde resmen. Şu an Sony xba4 var zamanında yine EBay'den almıştım 300-400$ değerinde IE4'ün yanına yaklaşamıyor.

Bu IE4 nasıl bir teknoloji arkadaş bu ya nasıl bir canavar anlamak zor. Geçen de sırf denemek için KZ12 ed sipariş verdim büyük hüsran oldu.

ASUS Cerberus.
 
Kulakl içi olarak JBL C100SL, tam F/P ürünüymüş, 4.5 yıl dayandı bana. Kulak üstü olarak şuan JD 711 kullanıyorum, normalde forumdakilerin JD'ye karşı önyargısı var fakat kulaklığı 200-250 TL bütçe için gayet iyi.
JBL C100SL kullanmaktayım. 120 TL gibi bir fiyata aldım. F/P açısından harika bir ürün. Fakat yalnız F/P değil sesleri de harika iletiyor. Oyun oynarken bile çok ideal bence. Ses kasması falan kulak içine göre baya iyi bir kulaklık. Bütçeyi de yormuyor zaten.
 
Şu an sennheiser momentum 2 tws kullanıyorum ses kalitesi, bassları ve mid tiz dengesi vs. Başarılı ama gel gelelim sahneye. Sahne yok denecek kadar az arkadaş. Halbuki bir kulaklıkta en önem verdiğim şey sahne. Bir ara Audio Technica bir kulaklık kullanmıştım abartısız devasa bir sahnesi vardı hatta kulak içi bir kulaklıkta imkansız demiştim ama ömrü kısa oldu. Kulak üstü ise beats studio kullandım ama saçma bir bassı var. Netice de hala momentum 2 kullanıyorum sahne olmasa da çok dengeli bir kulaklık.
 

Geri
Yukarı