Kullandığınız en sağlam eşya nedir?

564300

Hectopat
Benim iPad mini 1 tabletim sağlam 7-8 yıldır kullanıyorum tam hatırlamıyorum ama o sürede üstüne basıldı oturuldu kaç kere yere düştü hata yerde sürüklendi ve hâlâ sağlam.

j2 telefon ayda bir girerim.Annemin eski telefonu ekranı hafif kırık.

J2, annemin telefonu. Yıllardır defalarca yere düştü, ekranının üstüne de düştü kapağının üstüne de. Sadece ekran koruyucu çatladı onun dışında sapasağlam. Düşünce bi' reset atıp düzeliyor.

Masaüstü bilgisayarım. 9-10 yıldır benimle fakat çok yer değiştirdi.

Bianchi snap 26. 3 yıl bozuk köy yollarında kullandım, 70 km ile giderken duvara çarptım, bazen 7-8 ay elimi bile sürmediğim oldu. Ve bir tane çizik, pas yok.

Samsung Galaxy A71. Bir çok kez yere düştü ama hiçbir şey olmadı. Hâlâ sağlam ve çalışıyor.

Lenovo Z50-70. Bilmem kaç kez bios yazıp yazıp sildim bana mısın demiyor arkadaş bozul artık işte.

Lenovo Z50-70. Bilmem kaç kez bios yazıp yazıp sildim bana mısın demiyor arkadaş bozul artık işte.
Bozulmasın ya kalsın ben tabletim bozulursa çok üzülürüm bu arada 7.nesil tabletimde var ama bozulursa üzülürüm kaç yıldır benimle.

Benim iPad mini 1 tabletim sağlam 7-8 yıldır kullanıyorum tam hatırlamıyorum ama o sürede üstüne basıldı oturuldu kaç kere yere düştü hata yerde sürüklendi ve hâlâ sağlam.

Nokia X1. yere dusunce puzzle gibi dagiliyordu geri birlestiriyordum hiçbir şeyi kalmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…