Kullandığınız HDD kaç yıllık?

Eski HDD şuan bilgisayar müzemde yatıyor, hala çalışıyor. 2 yıl önce söktüğümü düşünürsem toplam 18, aktif kullanım ömrü ise 16 yıl. 😅

Model yılı ne zaman bilmiyorum ama yeni HDD'lerden. 2 sene 3 aydır kullanıyorum. Şans ağaçta yetişiyor sanırım ama bizde ağacı yok. :)
1610561921075.png

Konu eski ama yazayım. 9 yıl önce Samsung marka bir laptop aldım. Hala kullanıyorum. İçinde bulunan Samsung marka HDD'de 9 yıldır görevini layıkıyla yapıyor. Sağlığı bile bozulmadı o derece. Çünkü darbe ve sallanmalara maruz kalmadı. Çok taşıdım cihazı ama genelde sallantısız oldu bu taşıma işlemleri.

Konu eski ama yazayım. 9 yıl önce Samsung marka bir laptop aldım. Hala kullanıyorum. İçinde bulunan Samsung marka HDD'de 9 yıldır görevini layıkıyla yapıyor. Sağlığı bile bozulmadı o derece. Çünkü darbe ve sallanmalara maruz kalmadı. Çok taşıdım cihazı ama genelde sallantısız oldu bu taşıma işlemleri.
Konu hala yeni hocam.

12 yıllık, bunda hatırladığım bad sector vardı bir programla bunları birşey içine alıyordun gözükmüyordu hatırladığım kadarı ile ondan yapmıştım.

1616962793103.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı