Kullandığınız ilk işletim sistemi

İlk PC Xp idi ama az kullandım 2 yıl kadar.
Sonra Win7 yükledik yıllarca kullandım.
Şuan son 3 senedir Win10x64 kullanıyorum.

Win7 kullanırken bir ara Win8'i görmüştüm o kadar kötüydü ki aldığım Monster Tulpar'a bile Win7 yükleyecektim ama Nvme SSD ye hakaret olur diye yüklemedim. Allah'tan Win10 hepsinden iyi çıktı.
 
Babam pentiniumlu GT 9400'lü bir sistem almıştı tabii eskiydi daha da upgrade yapıldı onda ilk kez Windows XP ile Point Blank oynamıştım sonra Windows 7 formatlandı o PC sonra komşum sayesinde Windows 8.1 deneyimi yaşadım sonra kendim Windows 10 indirdim.
 
İlk bilgisayarımda Windows Vista Starter ile başladım. 1-2 yıl sonra bir arıza yüzünden format ile XP'ye çevrildi. Sonra ikinci bilgisayarımda da Windows 7'ye geçmiş oldum. Hala aynısını kullanıyorum.
 
Yıl 2013,1.sınıfa giden bir ilkokulluyken (yaşım belli oldu neyse) ilk bilgisayarımla tanışmıştım. Windows 7 ile ilk o gün tanıştım. Gel zaman git zaman 5 yıl kullandıktan sonra benim emektarı oynadığım oyundan dolayı 2018'de 64 Bit'e yükseltmiştim. Bana 2019'a kadar eşlik etmişti canım bilgisayarım. Bende öyle bir iz bırakmış ki Windows 7'ye destek kesilmeseydi büyük ihtimalle hala onu kullanırdım.
Arkadaşlar sizde ilk kullandığınız işletim sistemini varsa hikayesini anlatırsanız çok mutlu olurum.
100 GB HDD'li American Megatrends girişli pc'mizde Xp kullanırdık. O zamanlar Oyunlar 1 vs oynardım ben.
 
Windows 95 veya 98 tam hatırlamıyorum. Amcamın bilgisayarı ile tanıştım. Sonrasında ilkokulda devamı geldi.
 

Geri
Yukarı