Bellek azlığında Linux Mint ama tavsiyem Pardus çünkü yerli ve milli ben Windows 10 Pro kullanıyorum çünkü günlük kullanıcılar için Windows programı geliştiriyorum.
ISO'lar ciddi derecede sistemin açılış hızını etkiliyor, ReviOS kullanmıştım, lakin ISO'lar bazı oyunlarda sıkıntı çıkartıyor açmıyor o yüzden geri orijinal ISO'ya döndüm
Uzun yıllar orijinal kullandım. PC başında çok kalmadığım için hangi sorunlar oluyor bilgisyar nasıl bir tepki veriyor bilmiyordum. Uzun süre PC kullanınca orijinal çok sorun yarattı bana.
Aklına gelebilecek çoğu Custom ISO'ları kurdum. Benim başıma ufak tefek hatalardan başka hatalar çıkmadı. Aşırı hızlı ve boş boş uygulamalar yüzünden sistem belleğini yemiyor.
ISO'lar ciddi derecede sistemin açılış hızını etkiliyor, ReviOS kullanmıştım, lakin ISO'lar bazı oyunlarda sıkıntı çıkartıyor açmıyor o yüzden geri orijinal ISO'ya döndüm.
Bellek azlığında Linux Mint ama tavsiyem Pardus çünkü yerli ve milli ben Windows 10 Pro kullanıyorum çünkü günlük kullanıcılar için Windows programı geliştiriyorum.
Windows 10 - Kolaylık ve uygulama desteğinin evrenselliğinden dolayı kullanıyorum.
macOS Monterey - Fantezi. Hackintosh yapabiliyorsam bu fırsatı kaçırmamam gerek.
Linux Mint 21.2 - Jailbreak araçları vb. Windows desteği olmayan uygulamalar için.
Daha önce benzer çok konu açıldı ancak ben uzun zamandır forumda yokum, bakalım Linux kullanımına katkıda bulunabilmiş miyim? İşletim sisteminiz nedir ve neden?