Kullandığınız monitör nedir?

Hangi monitörü kullanıyorsunuz? Neden?
Kullandığınız modelin kötü yönleri nedir?

ViewSonic 24 inch 144Hz 1ms IPS. Şu an modeli tam hatırlamıyorum ama gayet memnunum. Zamanında 2. El almıştım, sırf sol alt köşede 1 ölü piksel var diye 800'e almıştım. Tek kötü tarafı çerçevesi kalın.

Samsung ODYSSEY G3
İyi yanları:
Renkler, kontrast, gama çok iyi. Panel kaliteli.
Kötü yanları:
G-SYNC ve FreeSync açıkken flickering yapabiliyor.
Siyah renkte ghosting var.

XP zamanından bir Samsung monitör. 1444 X 900 falan herhalde. 60 Hz. Maddi sıkıntıdan dolayı kullanıyorum. Eski olması, fazla ısınması ve RDR 2 de iken ısıdan kaynaklı kapanması ve görüntü vermemesi kötü yanları.

Asus ROG XG27WQ kullanıyorum şu an. Herhangi bir şikayetim yok, monitör beklentimi fazla fazla karşılıyor ürün. Tek kötü yanı açılma süresinin zaman zaman 7-8 saniyeyi bulması. Bir önceki James Donkey monitörüm 2 saniyede falan açılıyordu. Ayrıca çok düşük miktarda ışık sızması var, ama rahatsız edecek boyutta değil.

Acer SA230BID kullanıyorum yeni aldım paneli falan her şeyi mükemmel bence fiyatı da ideal.

ViewSonic XG2405-2. Yeni aldığım bilgisayarda ilk tercih ettiğim monitör VG24VQR'dı ve black smearing ile ghosting seviyesi çok fazla olduğundan aylarca değiştirmeye çalışıp en sonunda değiştirmeyi başarmıştım. IPS oyuncu monitörlerinin ghosting olarak başarılı olduğunu öğrendiğimden ve TN panel eski laptopumun ekranından daha canlı renkler istediğim için bu modeli seçtim.

Kötü yönlerine değinirsem monitörün alt kısmında geceleri siyah renklerde belli olcak bir ışık sızması var. İlk aldığım zamanlarda biraz takılmıştım ama artık pek umrumda değil. Bir de monitörü sağa sola çevirdiğimde, yüksekliğini ayarladığımda vs. bir çıtırtı sesi geliyor sürekli. Onun dışında bir kötü yönü yok. Genel olarak gayet memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı