Kullandığınız sistemleri ve ekipmanlar nelerdir?

Sistemlerin gerçekten çok güzel, iki sorum olacak: Birinci sistemini hangi oyunlar için kullanıyorsun ve ekipmanların neler?
Genel olarak arkadaşlarımla e-spor oyunları oynuyorum (FIFA, CS:GO, LoL, Valorant, PUBG, Overwatch, Fortnite, Assetto Corsa, ETS2, Minecraft, FiveM, SAMP, Warzone, Apex, R6S tarzı oyunlar ve Minigame`ler). Bu oyunlar çok iyi ekran kartı istemedikleri için besleyememe sorunu olmuyor. Eski oyunlarda siyah kenarla, 3A oyunlarda da daha düşük FPS ile oynuyorum. Ekipmanlarım MX Board 3.0 S (Kahverengi anahtar) klavye, Delux M628 (PMW3389 sensör) fare, MPOW Air BH415 kulaklık. Genel olarak memnun olduğumu ve fiyatlarının üstünde bir performansa sahip olduklarını söyleyebilirim.

Genel olarak arkadaşlarımla e-spor oyunları oynuyorum (FIFA, CS:GO, LoL, Valorant, PUBG, Overwatch, Fortnite, Assetto Corsa, ETS2, Minecraft, FiveM, SAMP, Warzone, Apex, R6S tarzı oyunlar ve Minigame`ler). Bu oyunlar çok iyi ekran kartı istemedikleri için besleyememe sorunu olmuyor. Eski oyunlarda siyah kenarla, 3A oyunlarda da daha düşük FPS ile oynuyorum. Ekipmanlarım MX Board 3.0 S (Kahverengi anahtar) klavye, Delux M628 (PMW3389 sensör) fare, MPOW Air BH415 kulaklık. Genel olarak memnun olduğumu ve fiyatlarının üstünde bir performansa sahip olduklarını söyleyebilirim.
O fare Gamepower Renji ile, kulaklık da Rampage Fury-X ile aynı galiba. Deneyimlerini belirten bir inceleme hazırlarsan iyi olur, çok merak edilen ürünler çünkü bunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı