Kullandığınız tarayıcıya gelmesini istediğiniz özellik nedir?

Chrome kullanıyorum ve aynı Opera'daki gibi bir yerleşik VPN gelmesini bekliyorum. Yakın bir zamanda VPN özelliği gelirse harika olur açıkçası.
Aynen öyle. Opera ve Chrome son senelerde veri hırsızlığında yarışıyorlardı zaten. Daha çok verimizi istiyorlarsa eklerler.
 
Edge ve Chrome kullanıyorum. En büyük isteğim tarama geçmişimi ciddi manada silebilmek. Google gibi veriden para kazanan bir şirketi düşününce imkansız bir fikir ama insan istiyor işte.
 
Basit olsun, çok kaynak harcamasın, gereksiz temalar olmasın, her site için karanlık tema özelliği olsun, ek eklenti istemeden site içinde ses arttırma, azaltma, bass arttırma, azaltma gibi seçenekler olsun. Tek tık ile kolayca VPN açabilelim ve istediğimiz bölgeyi seçebilelim, çerez silmek için ayarlara girip 1 saat ayara aramak zorunda kalmayalım...

Bu şekil basit bir tarayıcı gelse aylık üyelik ücreti ile ve belirli avantajları olsa parayı kırabilir.
 
Son düzenleme:
Firefox'ta bir tarayıcıdan beklemeyi hayal bile edemediğim özellikler yıllardır var ve bu yüzden de vazgeçemediğim tek şey. Opera'da ki gibi yerleşik VPN de olsaydı diyebilirim.

Eskiden daha iyi olan birkaç şey var. Çok eksikliğini hissediyorum ve özlüyorum.:)
Down Them All'ın eski versiyonu + flashgot.
 
Firefox kullanıyorum, Özelliklerini de bayağı severim. Ama hata mıdır bilmiyorum, bazen hard diski sömürmesi dışında problem yok. Onu düzeltirlerse mükemmel.

Onun dışında Firefox'un maskotunun anime kızı olmasını isterdim.

images(1).jpg
images.jpg
 
Son düzenleme:
Reklamları kaldırsın, herhangi bir dosyayı indirmek için uygun linkin hangisi olduğunu göstersin, ha bir de virüslü dosyaları söyleyiversin bir zahmet ha şeyde var; bir işlem yapmak için inatla üyelik isteyen siteler için şöyle geçici bir hesap ayarlayıversin iki saat uğraştırmasın bizi.
 
Brave kullanıyorum, Edge gibi kullanımda olmayan sekmeleri otomatik kapatsa çok iyi olur. Chrome'un memory saver modu çok işe yaramıyor, edge bu konuda daha iyi.
Opera GX gibi aynı sekmeleri üstüne geldiğinde belirtse güzel olurdu, opera'da en beğendiğim özellik.
 

Geri
Yukarı